Artikler

Vis filtrering

12 resultater

Type artikkel
Velg område
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. RVR-kurs 2024

  Restverdiredning inviterer til fagkurs 2. - 6. september. Kurset holdes på brannstasjonen i Kongsberg, og vil være både et teoretisk og praktisk rettet kurs for alle RVR-enhetene som har avtale med FNF og som utfører RVR-tjenesten.

 2. Fagsamling RVR

  Årets fagsamling ble gjennomført i Alta fra 28. – 30. mai. Samtlige av de 24 enhetene tjenesten har avtale med var representert.

 3. Webinar om varme arbeider

  Brannvernforeningen inviterer til webinar med gjennomgang av sikkerhetsforskrift for utførelse av varme arbeider 1.1.2024 med tilhørende sjekkliste.

 4. RVR holdt fagkurs i september

  Finans Norge Forsikringsdrift ved Restverdiredning (RVR) holdt et fem dagers RVR-fagkurs 4.- 8. september. Kurset ble gjennomført på brannstasjonen i Kongsberg, og var rettet mot alle RVR-enhetene som har avtale med FNF og som utfører RVR-tjenesten.

 5. RVR-samlinger

  Årlig arrangeres en samling for RVR-mannskapene som Finans Norge Forsikringsdrift med RVR har avtale med. Fagsamlingen i 2024 ble holdt i Alta 28. mai – 30. mai.

 6. Verdiberging - undervisningsmateriell

  Det er et nasjonalt mål at kulturverdier ikke skal gå tapt i brann. Hva skal brannvesenet berge om det brenner i et museum eller en kirke? Og hvordan skal vi unngå unødvendige skader under innsats der historisk verdifulle gjenstander og bygg er involvert?

 7. Om Restverdiredning (RVR)

  Gjennom restverdiredning (RVR) samarbeider brannvesenet og forsikringsnæringen om å redde mest mulig av gjenverdiene etter branner, vannlekkasjer eller andre akutte skader.